INTERSPORT 5 COUNTRIES‘ CHALLENGE a csodálatos Zell am See-Kaprun régióban

Téged keresünk, ha igazi síőrült vagy és tele vagy kalandvággyal! Légy részese egy izgalmas nemzetek közötti kihívásnak! Osztrákok, csehek, németek, szlovákok és magyarok “csapnak” össze, hogy 4 izgalmas sportos kihívásnak eleget téve eldöntsék, hogy “ki az úr a hegyen”.

Jelentkezz február 17-ig az INTERSPORT 5 COUNTRIES‘ CHALLENGE-re, mely Zell am See-ben, 2019. március 20-23. között az 5 ország csapatainak részvételével zajlik.

ÉLD ÁT A KALANDOKAT Zell am See-ben!

Zell am See-Kaprun az Alpok legismertebb télisport régiói közé tartozik: aki ide érkezik, biztosan számíthat kiváló sípályákra és abszolút hóbiztosságra. Modern felvonók, 3 hegy – köztük a Kitzsteinhorn gleccsere a Hohe Tauern nemzeti park határán – valamint izgalmas családi programok és kulináris élvezetek teszik teljessé a kínálatot.

www.zellamsee-kaprun.com

#zellkaprun #kitzsteinhorn #schmittenhöhe #INTERSPORT #AusLiebeZumSport

Az INTERSPORT 5 COUNTRIES‘ CHALLENGE részletei

 • 2019. március 20-23. között kerül megrendezésre
 • Minden ország 1 csapatot állít fel, egy csapatot pedig 2 influencer, 1 régióvezető, és 2 INTERSPORT ügyfél alkot
 • Az 5 ország mindegyike egy-egy csapattal vesz rész a “versenyben” (AT/DE/CZ/SK/HU)
 • A „verseny“ 4 különböző feladatból áll
 • 2 nap tiszta élmény, sport és akció vár minden résztvevőre a Zell am See-Kaprun régióban
 • A nyertes csapat szuper ajándékokkal gazdagodik

Milyen feladatok várnak a csapatokra?

 • Kihívás #1: AUDI Ski Run Challenge a Schmittenhöhe hegyen
  Óriás műlesiklás hivatalos időméréssel
 • Kihívás #2: „A kulinária császára“ a Schmittenhöhe hegyen
  Melyik csapat készíti a legfinomabb császármorzsát?
 • Kihívás #3: „A Kitzsteinhorn királya​"
  Ki a legjobb egy vagy két talpon a havon?
 • Kihívás #4: A terepfutás bajnokai

  ​Melyik csapat gyűjti a legtöbb kilométert?

ALPENBLICK – SPORTHOTEL****
KIKAPCSOLÓDÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK 

Igazi alpesi hangulat minden szobában és lakosztályban, ingyenes Wi-Fi, ínyenc svédasztalos reggeli, 5 fogásos kényeztető menü vagy svédasztalos vacsora, "ALPI Kids Club" gyerekfelügyelettel, ifjúsági szoba a fiataloknak, 1100 m² Alpenblick wellness és spa  beltéri és kültéri medencével, szaunák és gőzfürdők, fitneszterem, különböző sport és rekreációs foglalkozások. Ingyenes sí- és gleccser busz a szállodában - 2 perc a következő felvonóhoz, hangulatos zenei estek.

www.alpenblick.at

HOTEL LATINI**** 

Tó és hó között – különleges élményeket kínálva - közel az AreitXpresshez.

Hotel Latini **** - a Zeller See déli partján, tökéletes környezetben az ideális nyaraláshoz, 106 szobával és junior lakosztállyal várja a vendégeket.

Beltéri medence, szaunavilág, különböző szépség- és wellness-kezelések a GOLD SPA-ban, kulináris élmények, UNO bár, fedett, ingyenes parkoló, házon belüli síkölcsönzés. 

A hoteltől csak 5 perces séta a Zell am See síparadicsom.

www.latini.at


Jelentkezz most!

Vegyél részt a Zell am See-Kaprun és az INTERSPORT jóvoltából egy olyan egyedülálló sportélményben, amely örök emlék marad. Mire vársz még? Ragadd meg az alkalmat, jelentkezz még ma és légy ott március 20-23. között Zell am See-ben! 

Légy a nyertes csapat tagja!

A „nemzetközi” elismerés mellett a nyertes csapat mindkét 2 INTERSPORT ügyfél csapattagja az alábbi nyereményekkel gazdagodik:

Nyeremény 1: 

2 éjszaka, 2 fő részére 4* hotelben félpanzióval, síbérlettel és egy szabadon választott élményelemmel, mely a régióra jellemző (pl. vezetett Freeride/Freestyle/sítúra – szabadon választható)

Nyeremény 2:

INTERSPORT ajándékutalvány 500 Euro értékben A két nyereményt mindkét csapattag számára biztosítjuk.    

 

Hivalatos márkapartner​:
 

                      

 

 

JELENTKEZÉSI LAP


Igen, kérem küldjenek számomra  további információt a Zell am See-beli Alpenblick-Sporthotel****-ről és a Hotel Latini****-ről.

Megszólítás
Keresztnév*
Családnév*
Születési dátum (NN.HH.ÉÉÉÉ). Az évszám után ne tegyen pontot!*
Ország*
Email*

Az *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és egyetértek a Részvételi Feltételekkel.


Az „INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun” rendezvény rajthelyeire szóló nyereményjáték 2019.01.09-től 02.17-ig tart.
 
A részvételi szándékot a részvételi űrlapon, az INTERSPORT Austria GmbH vagy az IS Sport Bt. (továbbiakban együttesen Intersport) felé kell jelezni. Valamennyi érvényes jelentkezés részt vesz a nyereményjátékon.
 
A résztvevő kijelenti, hogy hozzájárul a jelentkezésnek az INTERSPORT weboldalakon és a Zell am See-Kaprun honlapon való közzétételéhez. 
 
A résztvevő elismeri, hogy az INTERSPORT saját mérlegelési körébe tartozik eldönteni, hogy a jelentkezést a verseny keretében közzéteszi vagy sem. A résztvevő továbbá egyetért a következő feltételekkel:
 
 1. A résztvevő kijelenti, hogy hozzájárul nevének a nyereményjáték keretében való közzétételéhez.
 2. Részvételre vonatkozó igény nem áll fenn. Az INTERSPORT jogosult arra, hogy súlyos indok alapján egyes résztvevőket kizárjon. Ez különösen a jelen részvételi feltételek megszegése esetén fordulhat elő. A nyilvánvalóan jogellenes anyagot beküldő részvevők eleve nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
 3. A sorsolásra a nyilvánosság kizárásával kerül sor. Az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun játék nyerteseit 2019.02.18-án sorsoljuk ki. A következő rajthelyeket/nyereményeket sorsoljuk ki: Összesen 2 rajthely (részvételi lehetőség) az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun versenyre 2019. március 20. és 23. között, egy kísérővel. A nyeremény tartalmaz továbbá 3 éjszakát (2019.03.20-23.) kétágyas szobában, teljes ellátással, transzfert, 2 napos síbérletet, részvételt a 4 versenyszámban, valamint tájékoztató anyagokat, ha szükséges. Utazás egyénileg. Az oda és visszaút költségét az Intersport fizeti.
 4. A nyerteseket a megadott e-mail címre küldött e-mailben értesítjük.
  A nyertesnek 5 munkanapon belül e-mailben jelentkeznie kell az Intersportnál (akos.varbiro_(a)_intersport.hu). Amennyiben a nyertes ezen határidőn belül nem jelez vissza, a nyereményt ismét kisorsoljuk valamennyi résztvevő között.
 5. A nyeremény nem átruházható és nem váltható készpénzre.
 6. Az INTERSPORT és a Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH munkatársai és hozzátartozóik nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
 7. A jogi út kizárva.
 8. Az adatokat kizárólag az INTERSPORT és a Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH használja fel marketingcélokra (pl. hírlevél küldése), amennyiben ezt a lehetőséget bejelölték, valamint a nyertesek közzétételére. Az adatok harmadik fél részére nem kerülnek továbbításra. Ez írásban, indoklás nélkül bármikor visszavonható. Az erre a célra szolgáló link megtalálható a visszaigazoló e-mailben. (A részleteket lásd az INTERSPORT Magyarország Adatvédelmi nyilatkozatában, valamint a Zell am See-Kaprun GmbH Adatvédelmi nyilatkozatában)
 9. Az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun résztvevőjeként Ön beleegyezik abba, hogy fényképek készüljenek Önről, melyeken Ön részben világosan felismerhető. Továbbá hozzájárul, hogy ezeket a felvételeket az INTERSPORT, a magyar csapat influencer résztvevője, valamint a Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH további használat céljából (magán- és/vagy kereskedelmi használat) kezelje.
 10. A Challenge részvevője a képeknek az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun keretében való rendelkezésre bocsátásáért sem az INTERSPORT-tól, sem az influencer csapattagtól, sem a Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH-tól nem kér semmilyen jogalapon díjazást.

Az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun versenyre továbbá a következő feltételek érvényesek:

Országonként 2 rajthely (részvételi lehetőség) kerül kisorsolásra a 2019. március 20. és 23. között megrendezendő INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun versenyre, egy-egy kísérővel. A rajthely tartalmaz továbbá 3 éjszakát kétágyas szobában, teljes ellátással, transzfert, 2 napos síbérletet, részvételt a 4 versenyszámban, valamint helyi vezetést, ha szükséges. Az oda és visszaút költségét az Intersport fizeti.

A Challenge kizárólag a megadott időpontban kerül lebonyolításra, vagyis a nyeremény más időpontban nem váltható be. A rajthely nem átruházható, és nem váltható készpénzre.
 
Az INTERSPORT Länderchallenge in Zell am See-Kaprun legjobb csapata, ill. a nyertes csapat minden Intersport által kisorsolt résztvevője közvetlenül a verseny után, 2019.03.23-án, a díjátadón a következő díjakat kapja:
 
2 éjszaka 2 fő részére 4*-os szállodában, félpanzióval, síbérletekkel és a régió egyik fő vonzerejével (pl. egy napos freeride/freestyle/sítúra – a nyertes választása szerint), érkezés egyénileg, illetve egy darab INTERSPORT vásárlási utalvány 500,- euró értékben.